Arjen Robben wil marathon lopen na zijn voetbalcarrière

Arjen Robben voetbalt voorlopig nog wel even door. De speler van Bayern München verlengde onlangs zijn contract tot de zomer van 2018 bij de Duitse club. Robben richt zich vooral op het huidige seizoen en kijkt nog niet verder vooruit, zo vertelt hij op de Facebook-pagina van zijn club.

Robben wil wel kwijt dat hij ook na zijn voetbalcarrière sportief bezig wil blijven. Of hij zijn voetbalschoenen dan nog aantrekt, weet hij niet. Golfen, een populair tijdverdrijf onder gepensioneerde voetballers, is ook niet zijn ding. Robben overweegt een stevigere uitdaging. Hij denkt erover om een marathon te lopen, zo vertelt hij in het interview.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>