Pr en brons voor Ronald Schöer: ‘Ik wilde hier gewoon staan’

start mannen schoorl foto marije wevers
(Foto: Marije Wever)

Ronald Schröer won afgelopen jaar brons bij het NK 10km in Schoorl en gister klom de atleet van TDR opnieuw op het podium voor een bronzen medaille. Met een tijd van 29.17 noteerde Schröer tevens een persoonlijk record. We spraken hem na afloop van de race over zijn indeling, het uitzicht op zilver en zijn verdere plannen.

Uitslagen 10km mannen
1 Abdi Nageeye Nijmegen Cifla 28:45
2 Jesper van der Wielen Wijchen Cifla 29:13
3 Ronald Schröer 29:17
4 Michel Butter 29:35
5 Bart van Nunen 29:38
6 Roy Hoornweg 29:38
7 Khalid Choukoud 29:43

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>