Hassan duikt ver onder Nederlands record op de mijl

Sifan Hassan laat de Europese indoorkampioenschappen begin maart schieten, maar de Nederlandse atlete bewees bij de Millrose Games goed in vorm te zijn. Hassan won de mijl in New York in 4.19,89, de vierde indoortijd ooit op de mijl.

"IAAF World Indoor Championships - Day 3"

Met haar tijd bleef de wereldkampioene indoor op de 1.500 meter ver onder het Nederlandse record van Elly van Hulst, dat al sinds 5 februari 1988 op 4.28,08 staat. Hassan liet de als tweede finishende Amerikaanse Kate Grace ruim drie seconden achter zich. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>