‘Verstegen daagt Hassan uit’

21-02-2015 NK Indoor Senioren Apeldoorn Nederland Atletiek foto: Kees Nouws /

Sanne Verstegen is dit indoorseizoen blikvanger op de 800 meter. De 31-jarige atlete uit Rotterdam soleerde zondag bij de NK indoor in Apeldoorn naar de titel op de 800 meter in een persoonlijk record van 2.01,89. ,,Deze tijd loop ik dus in mijn eentje, van start tot finish. Ik heb even laten zien waartoe ik in staat ben en de finale bij de EK indoor in Belgrado is nu zeker haalbaar”, aldus de atlete. Verstegen durft met gemak de vergelijking aan met Sifan Hassan, die de internationale top al heeft bereikt. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>