Ploeg voor EK indoor groeit naar 13 atleten: Agard, Bakker, Van Diepen en Ghafoor lopen limiet

De slotdag van de Nederlandse indoorkampioenschappen in Apeldoorn heeft de Oranje-ploeg vier nieuwe atleten opgeleverd voor de Europese indoorkampioenschappen, die begin maart in Belgrado worden gehouden.

Dertien atleten zeker naar Belgrado
Op de 400 meter voldeden Madiea Ghafoor, Tony van Diepen en Terrence Agard aan de EK-eis, op de 60 meter horden lukte dat Sharona Bakker. Inmiddels staat de teller op dertien atleten die in Belgrado zullen starten, maar de kwalificatieperiode eindigt pas op 19 februari en diverse atleten doen komende week nog limietpogingen. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>