TDR organiseert veiling als onderdeel van crowdfundingscampagne

Jill Holterman Soest IMG_0918

Al meer dan 15 jaar zet Stichting Team Distance Runners zich in om talentvolle atleten te begeleiden naar de (inter)nationale top. Team Distance Runners zorgt voor een bundeling van talent alsmede de benodigde faciliteiten. Door de samenwerking met professionele trainers, fysiotherapeuten, manueel therapeuten en andere soorten begeleiding, worden gunstige voorwaarden gecreëerd om de atleet optimaal voor te bereiden voor doorstroming naar de (inter)nationale top. Ieder jaar worden meerdere trainingsstages georganiseerd waar de atleten zich verder kunnen voorbereiden om deze doelen te bereiken,

Onlangs is TDR een crowdfundingsactie gestart, waarbij, tegen een kleine vergoeding, verschillende leuke acties worden geboden door TDR-atleten; zo kunnen mensen bijvoorbeeld een training volgen met een TDR-atleet, zodat zij een idee krijgen hoe het trainen eraan toe gaat. Deze vergoedingen worden gebruikt om de begeleiding en trainingsstages te bekostigen, waardoor het mogelijk wordt en blijft voor atleten om zich optimaal te kunnen voorbereiden op het behalen van (inter)nationale prestaties.

Als onderdeel van de crowdfundingactie wordt op 23 februari het TDR Running Veilingsdiner georganiseerd, waarbij iedereen kennis kan maken met dit gezellige, maar hardwerkende team. Niet alleen kunnen mensen deelnemen aan een leuke sportieve activiteit, maar er wordt ook een unieke veiling georganiseerd, waarbij TDR-atleten hun diensten en producten aanbieden, allemaal onder het genot van een hapje en een drankje! Een kleine bijdrage wordt gevraagd voor deelname aan deze benefietavond, wat een enorme steun zal zijn voor alle atleten!

Programma:
16.45 – 17.00 uur: Inloop
17.00 – 18.00 uur: Hardlooptraining(inclusief douchen en omkleden)
18.00 – 19.30 uur: Veiling/hapjes en drankjes

Aanmelden kan via http://bit.ly/tdrveiling

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>