Minister Schippers wil niet in gesprek met NOC*NSF over limieten atletiek

Edith Schippers, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, voelt zich niet geroepen om in gesprek te gaan met NOC*NSF en de Atletiekunie over de limieten in de atletiek. Dat laat Schippers weten in haar reactie op de Kamervragen die SP-Tweede Kamerlid Michiel van Nispen.

Edith_Schippers_2015_770_Rijksoverheid

Van Nispen had graag gezien dat Schippers om tafel was gegaan met de sportkoepel en bond om ze er op aan te spreken dat het uitzenden van topsporters naar internationale toernooien ook een algemeen publiek belang dient. Het Tweede Kamerlid vindt het veel te ver gaan dat Nederlandse atleten die aan de internationale limieten hadden voldaan, toch van de Olympische Spelen werden geweerd. Lees het artikel van Pim Bijl verder in het AD

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>