Nadine Visser en Bas Markies winnen NK meerkamp

Nadine Visser heeft voor het eerst de Nederlandse indoortitel op de meerkamp veroverd. Nadat Anouk Vetter en Nadine Broersen zich halverwege het evenement hadden teruggetrokken, kroonde de 21-jarige atlete zich onbedreigd tot kampioene.

Lisse Ter Specke Nadine Visser DIRK8721

Vetter, Europees kampioene zevenkamp op de baan, hield er na het kogelstoten mee op. Ze wilde overbelasting voorkomen. Die reden van opgave gaf ook Broersen op. Ze stootte nog wel met de kogel, maar begon niet meer aan de afsluitende 800 meter. Lees hier verder en bekijk de reportage

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>