Het verschil tussen een trailschoen en een gewone hardloopschoen

Salomon_trailrunning_493020_770
foto: Wouter Roosenboom

Als je begint met trailrunnen is het verstandig om goed te kijken naar je schoeisel. De ondergrond is veel gevarieerder. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met mul zand, gladde keien, modder, nat gras en puntige stenen. Op dit soort parcoursen kom je met je gewone schoenen niet goed uit de voeten. Vincent Veltman, Senior Sales Executive Footwear van Salomon, legt in deze video de belangrijkste verschillen uit tussen een trailschoen en een gewone hardloopschoen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>