Dennis Licht: ‘Het verlies van mijn dochter heeft me laten inzien hoe betrekkelijk sportprestaties zijn’

07-02-2015 IFAM INdoor Meeting Gent Belgie Atletiek foto: Kees Nouws /

De 32-jarige Beekbergenaar Dennis Licht neemt morgen, bij de Midwinter Marathon in Apeldoorn, afscheid van zijn carrière als topatleet. Een moment om naartoe te leven, zou je zeggen. Maar voor de middellange afstandsloper was dat de voorbije maanden niet mogelijk.

Samen met zijn vriendin heeft hij een zeer moeilijke tijd gekend. Uit een laatste echo bij de gynaecoloog bleek begin oktober dat hun aanstaande dochtertje Norah last had van een erfelijke DNA-afwijking. Daardoor kwam zij, ruim voor haar geplande geboorte, noodgedwongen levenloos ter wereld. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>