Viervoudig olympisch kampioen Farah vreest Trumps inreisverbod

15th IAAF World Athletics Championships Beijing 2015 - Day One
foto: Alexander Hassenstein/Getty Images for IAAF

Mo Farah heeft forse kritiek geuit op het inreisverbod van president Donald Trump van de Verenigde Staten. De viervoudig olympisch kampioen is bang dat hij niet kan terugkeren in Amerika. De 33-jarige Farah woont al zes jaar in Oregon, maar is geboren in Somalië. Het reisverbod, dat door Trump voor negentig dagen is ingesteld, geldt onder meer voor mensen uit het Afrikaanse land. Lees verder op nu.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>