Elizeba Cherono gaat voor marathons

Elizeba Cherono Foto Losse veter IMG_2675

De van oorsprong Keniaanse is inmiddels druk aan het trainen. Het afgelopen jaar schitterde zij al op het EK cross in Italië waar zij tiende werd. “Ik wil graag de bekende toernooien gaan lopen: de internationale wedstrijden”, vertelt Elizeba. Zij kwam enkele jaren geleden naar Nederland om zich te voegen bij haar vriend Menno Franken, een bekende sportfysiotherapeut. De twee leerden elkaar in het geboorteland van Elizeba kennen.

De eerste drie jaar woonde zij bij de ouders van Menno in Sprundel. Vorig jaar kocht het stel een huis in de Roosendaalse wijk Kortendijk en verhuisde naar de stad toe. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>