Michiel van Nispen wil na de minister ook de Mastbroscross aanpakken

Als de nummer 7 op de lijst van de SP gaat Michiel van Nispen in de maart de strijd om de Kamerzetels in. ,,Zo hoog zal ik zondag zeker niet eindigen”, zegt de 34-jarige Bredanaar over de uitdaging die hem dan te wachten staat in de Mastboscross. ,,Misschien dat de 21ste plek erin zit”, vervolgt hij met een knipoog naar de plaats die plaatsgenoot Bob Maes inneemt op de SP-lijst.

Sinds 2014 zit Van Nispen voor de SP in de Tweede Kamer. Pendelend tussen Den Haag en Breda is de mogelijkheid om goed en veel te trainen hard achteruit gegaan. ,,Opmerkelijk genoeg zijn mijn tijden nog van een niveau waarvoor ik me niet hoef te schamen. Ik had verwacht dat de resultaten in de wedstrijden harder achteruit zouden lopen.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>