Hardloopster helpt Amsterdamse politie om straatrover te pakken

Hardlopen joggen

Een snelle hardloopster heeft de Amsterdamse politie geholpen een straatrover te pakken die 23 berovingen op zijn naam had staan. “Soms heb je een beetje geluk nodig”, schrijft een agent in een blog op Facebook. De politie was al weken bezig om de hardnekkige straatrover in de kraag te grijpen. De man had ook twee keer een slachtoffer bedreigd met een mes. Ondanks dat er een duidelijk signalement was van de dief en meer agenten werden ingezet, lukte het maar niet om hem op te pakken. Totdat hij toesloeg tijdens een koopavond in de Amsterdamse buurt Bos en Lommer.

Pitbull
Hij beroofde daar een 30-jarige vrouw van haar tas en ging er vervolgens als een haas vandoor. Wat hij niet wist was dat zijn slachtoffer een getrainde hardloopster was. “Een oerkracht komt in haar naar boven en tegelijk een fikse boosheid. Op een flinke afstand, maar met de gedrevenheid van een pitbull, blijft ze hem volgen”, schrijft de agent. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>