101 redenen om niet te gaan hardlopen

101 redenen om niet te gaan hardlopen

In 2013 schreef Andra Laarhuis een boekje met als titel ‘101 redenen om niet te gaan sporten’. In het verlengde daarvan kwamen we een bijdrage over hardlopen tegen van de Britse schrijfster Hannah Phillips. ‘Er zijn wel 101 redenen te bedenken om niet te gaan hardlopen. En geloof me, ik heb aan elk van deze excuses wel een keer gedacht.’ Phillips heeft een luchtig filmpje gemaakt waarin ze op een leuke manier hele herkenbare excuses langs laat komen. Maar ook dat ze uiteindelijk wel ze in haar drukke leven als werkende moeder wel elke dag de deur uit gaat om een stukje te lopen. Klik hier om haar opsomming van redenen te bekijken.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>