Susan Kuijken wint Zevenheuvelenloop: ‘Ik wilde zoveel mogelijk mannen verslaan’ [+ video]

Susan Krumins zevenheuvelenloop

De Zevenheuvelenloop werd vandaag gewonnen door Susan Krumins, ook wel bekend als Susan Kuijken. De Nijmeegse kennen we vooral als baanatlete en maakte haar debuut op de 15km. ‘Voor mijn eerste 15km ben ik erg tevreden hoe de race verliep.’ Krumins noteerde een tijd van 49’30”. ‘Ik was niet zozeer gefocused op de tijd maar op hoe ik de race zou lopen en hoe ik me voelde.’

Volgende week loopt Susan Krumins nog de Warandeloop en daarna zal ze naar Australië gaan voor een warmtestage.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>