Stadium Funrun zondag bij ADO Den Haag

InDeRunning houdt op zondag 9 oktober de eerste Stadium Funrun voor getrainde en beginnende lopers in, om en door het Kyocera stadion van ADO Den Haag. “Ik ga er vanuit dat dit de start is van een lange traditie”, zegt oud-wethouder Marjolein de Jong en bestuursvoorzitter van Stichting Bewegen Tegen Kanker. “Het is weer eens wat anders dan een gewone hardloopwedstrijd.” ‘Haar stichting’ is één van de twee doelen die met de ‘Funrun’ ondersteund wordt. Het andere is het project ‘De Held’ van Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>