Zoektocht naar ‘fitste atleet van de Benelux’

De meest getrainde atleten van Europa strijden dit weekend in Omnisport Apeldoorn voor de titel ‘Fitste man (of vrouw) van de Benelux’. De zogenoemde Lowlands Throwdown is een kampioenschap met kletterende barbells, zwiepende springtouwen en allerlei oefeningen die je van te voren niet had verwacht.

De topatleten moeten flink wat over hebben om in de finale uit te komen. Ze trainen vijf tot zes dagen per week. ,,Zo’n twee tot vier uur per training”, vertelt Haagse deelnemer Roel Bruinhof. ,,Één of twee sessies per dag.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>