Andrea Deelstra voelt zich klaar voor de Spelen [ + video]

AndreaDeelstra_Zurich_D5_93010_770_OP

Andrea Deelstra is klaar voor de Olympische Spelen in Rio. “Ik voel me fitter dan voor de marathon van Berlijn, waar ik mijn Olympische limiet liep.” De afgelopen weken was de 31-jarige inwoonster van Dwingeloo op hoogtestage in het Zwitserse Sankt Moritz. Morgen vertrekt ze naar Brazilië.

Acclimatiseren
“In Rio heb ik nog een dag of twaalf de tijd om te acclimatiseren en te wennen aan het tijdsverschil”, vertelt Deelstra. “Vervolgens loop ik op 14 augustus de Olympische marathon. Ik hoop daar mijn uitzending naar de Spelen waar te maken.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>