B-juniore Jasmijn Lau loopt 16’33”: ‘Ik wist niet dat ik dit nu al kon’

Susan Kuijken Jasmijn Lau Marikenloop IMG_6413

Jasmijn Lau liep vandaag de 5km bij de Marikenloop. Lau kwam als vierde over de streep in een tijd van 16’33”. Een indrukwekkende tijd voor een 16-jarige atlete. En voor zover wij weten is Jasmijn daarmee de snelste 16-jarige atlete die we ooit in Nederland hebben gehad. De snelste tijd die we kunnen vinden van een B-juniore is 16’41”, die Susan Kuijken op de baan liep.

Kuijken was vandaag aanwezig als toeschouwer en feliciteerde Lau na afloop.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>