The making of…. covershoot met Erben Wennemars

ErbenWennemars_770_BB
foto: Bas Beentjes

Op de cover van Losse Veter magazine 9 prijkt ‘de fitste veertiger van Nederland’, zoals hij zichzelf omschrijft. De oud-schaatser werd een grote hit met zijn interview bij Losse Veter na afloop van zijn eerste marathon. Na afloop, helemaal gesloopt, gaf hij aan nooit meer een marathon te lopen. Maar opgeven staat niet in het woordenboek van Wennemars. ‘Ik kan alles tot het tegendeel bewezen is,’ zo stelt hij in het interview in het Losse Veter magazine.

We maakten een aantal opnames tijdens de fotoshoot. Hieronder een kleine impressie.

Het Losse Veter magazine is onder andere verkrijgbaar bij AKO, Bruna, Primera, The Readshop, De Bijenkorf, AH etc. Je kunt ook een abonnement nemen: Een jaarabonnement voor slechts 29,95 Euro.

LVM10_abonneegeschenk_770_edited-1

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>