Lahsene Bouchikhi loopt limiet EK neo-senioren

31-12-2013 Sylvestercross Soest Nederland Atletiek foto: kees Nouws :

Lahsene Bouchikhi is zondag op een atletiekmeeting in Hillsdale in de staat Michigan acht seconden onder de limiet voor het EK beloften (U23) gedoken. De jongere broer van Soufiane had 30’02” nodig voor zijn 25 rondjes. Sinds vorig jaar traint en studeert Lahsene Bouchikhi aan de Eastern Michigan University. Daarmee treedt de Antwerpenaar in de voetsporen van zijn oudere broer Soufiane, die ook drie jaar in de States trainde en studeerde. Lees verder op GvA.be

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>