Joop Rüter loopt Nederlands record op de Mijl bij de Masters 80+

Joop Ruter nederlands record 1 EM 80

Joop Rüter tijdens de eerste wedstrijd van het Spijkenisse Baancircuit wederom een Nederlands record op zijn naam geschreven. De 82-jarige Rotterdammer deed een geslaagde recordpoging op de Engelse Mijl en had in Spijkenisse al alle baanrecords van de 100m tot en met de 10.000 meter. Vanavond noteerde Rüter een tijd van 7’27″67 en heeft daarmee ok zijn volgende Nederlands Record mannen masters 80-84 jaar in handen.

Wing Hung, die hem haasde: ‘Goede race gelopen, eerste 400 meter ging in 1.50 minuten exact, waarna het tempo iets werd gematigd. Aan het einde van de race kon Joop weer versnellen…! Smiling face with smiling eyes. Hij heeft tevens naast mooie bloemen ook 10 euro gehad vanwege zijn baanrecord op deze afstand…! Thumbs up sign.’

joop ruter na nr op de mijl in de cat 80 tot 84

Foto’s: Wing Tong

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>