Nafi Thiam wint zilver op de meerkamp [+ interview]

06-03-2015 EK Indoor Atletiek Praag Tsjechie Atletiek foto: kees Nouws :

Sportvrouw van het Jaar Nafi Thiam is op het Europees kampioenschap in zaal op de tweede plaats geëindigd op de vijfkamp. Op de afsluitende 800 meter was de 20-jarige atlete net snel genoeg om het zilver mee naar huis te nemen. “En ik kan nog progressie maken”, weet de studente, die haar persoonlijk record aanscherpte. Nafi Thiam heeft een hele dag op hoog niveau gepresteerd. De 20-jarige Belgische zette meteen de toon op de 60 meter, met een persoonlijk record. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>