TransArabia-loopwedstrijd moet wijken voor terreur

De TransArabia, een loopwedstrijd van 300 kilometer dwars door de woestijn in Jordanië, is afgelast wegens de terreurdreiging. Aan de start zou ook onze landgenoot Lieven Van Linden (30) uit Duffel staan.

De organisatoren hebben beslist om de TransArabia op 23 februari niet te laten doorgaan na lang beraad en overleg met de lokale instanties en bevolking. Ze konden de veiligheid van de deelnemers en medewerkers niet langer garanderen door de ontwikkelingen in de strijd tegen Islamitische Staat (IS) en de verhoogde betrokkenheid van het land de laatste dagen. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>