Video: ontmoeting tussen Jip Vastenburg en haar toekomstige mentor Paula Radcliffe

06-12-2014 Losse Veter Magazine Paula Radcliffe Jip Vastenburg 's Heerenberg Nederland foto: kees Nouws
Foto: Kees Nouws

Eind vorig jaar vond aan de vooravond van de Montferlandrun op initiatief van Losse Veter een ontmoeting plaats tussen Europees juniorenkampioene Jip Vastenburg en haar grote idool Paula Radcliffe. In Losse Veter magazine nummer 3 (sinds begin januari in de winkel) verscheen een prachtig portret van journalist Pim van Esschoten naar aanleiding van die ontmoeting. Na afloop van het gesprek zegde Radcliffe toe dat zij in de toekomst wil fungeren als mentor van Vastenburg. Wij waren bij deze ontmoeting en maakten onderstaande video.

Losse Veter ligt vanaf 8 januari in de winkel en is ook verkrijgbaar als abonnement.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>