Roy Hoornweg over Tilburg Ten Miles: ‚Ik loop hier altijd goed’

07-09-2014 Tilburg Ten Miles 10 kilometer Ladies Run Tilburg Nederland Atletiek foto: Kees Nouws /

Roy Hoornweg werd tweede Nederlander tijdens de Tilburg Ten Miles. Hij moest alleen Khalid Choukoud voor zich dulden. Het duo trok lange tijd gelijk op, maar de laatste kilometers bleek Choukoud te sterk. ‚Ik wilde laten zien dat ik Khalid en Jesper [van der Wielen, red.] kan verslaan. Op het laatste kwam ik nog inhoud tekort.’

Hoornweg heeft besloten het wegseizoen dit jaar anders aan te pakken. ‚Normaal ben ik in september altijd goed en dan loop ik elk weekend een wedstrijd. In oktober heb ik dan een dipje. Dit jaar ga ik alleen de belangrijke wedstrijden doen zoals de De 4 Mijl van Groningen en de Zevenheuvelenloop.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>