Jessica Ennis-Hill maakt rentree in Tallinn

Jessica Ennis foto Orange Pictures kd1108300779
Foto: VI Images

Olympisch kampioene Jessica Ennis-Hill zal eind deze maand haar eerste meerkamp draaien sinds de Olympische Spelen. Dat heeft haar coach Toni Minichiello tegenover de BBC verklaard. De onlangs getrouwde meerkampster komt op 29 en 30 juni uit voor Groot-Brittannië tijdens de Europacup meerkamp.

Ennis liet onlangs nog twee wedstrijden schieten, waaronder de Diamond League van afgelopen donderdag in Oslo, vanwege een enkelblessure. ‘Ze had last van een terugkerende enkelblessure. Het is niet de achillespees zelf maar iets eronder dat de pees irriteert en daardoor de pijn veroorzaakt. Het herstel voorloopt voorspoedig,’ aldus de coach van Ennis.

Na de Spelen besloot Ennis geen indoor te doen en ze begon ook later met het outdoorseizoen vanwege haar huwelijk in mei. Volgens haar coach betekent dit echter niet dat Ennis pas later in vorm komt dit seizoen. ‘Ze verkeert in goede vorm. Ze is sterk in het krachthonk en ook het lopen gaat goed. Ik denk niet dat we heel ver verwijderd zijn van waar we willen zijn.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>