Abdi Nageeye wint Schoorl: ‘Ik had het jullie beloofd’

Abdi Nageeye had het beloofd na afloop van de halve marathon van Egmond. Hij liet daar zien dat hij op de weg terug is en wilde dat wat kracht bijzetten met de opmerking dat hij in Schoorl wilde gaan winnen. En zo geschiedde. In de sterkste editie ooit van deze 10 kilometerwedstrijd was het Nageeye die na een spannende eindsprint inderdaad als eerste over de finish kwam. Hij was erg geëmotioneerd na afloop. Er was een last van zijn schouder gevallen. ‘De afgelopen tijd ging er altijd wel iets mis. Op een gegeven moment vond iedereen dat Abdi wel genoeg smoesjes had bedacht. Maar ik bleef geloven in mijzelf.’ Daar heeft hij met deze overwinning een einde aan gemaakt. (Foto: Dirk Laninga, klik hier voor meer foto’s van hem uit Schoorl)

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>