Kerstmannen rennen dwars door binnenstad

Steden zoals Rotterdam en Antwerpen rennen ze al rond, maar voor Roosendaal is het een primeur: de stad beleeft op vrijdag 23 december de eerste Roosendaalse Kerstmannenloop. Evenementenbureau Sundance Events/Entertainment -ook betrokken bij Roosendaal Zingt- neemt de organisatie voor zijn rekening als ludiek onderdeel van ‘Winter in Roosendaal’. Het hardloopparcours loopt dwars door de binnenstad waarbij Marieke Pessers van Sundance inschat dat er ruimte is voor zo’n vijfhonderd feestelijk uitgedoste kerstmannen (dames kunnen uiteraard ook zo’n pak aantrekken). Lees verder in BN/De Stem

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>