Bouchikhi gaat Borlées achterna

Soufiane Bouchikhi (20) ging in de Verenigde Staten de broers Borlée achterna. ‘Je kunt er de studies en je sport goed combineren. Toen het vaststond dat ik een beurs kreeg, was de weerstand van mijn ouders gebroken. Ze lieten me gaan.’
‘Ik zag hoe goed de Borlées het deden in de States. Dat sprak mij aan’, doet Soufiane Bouchikhi zijn verhaal. ‘Op het Europees kampioenschap veldlopen in Dublin verleden jaar was ik elfde geworden bij de junioren en ook mijn zomerse chrono’s waren de Amerikanen niet ontgaan.’ Lees verder in Sportwereld.be

Vader Bouchikhi verhuisde in jaren zestig naar België

Vader Bouchikhi is 45 jaar geleden naar België overgekomen. ‘Dat was dus in de jaren zestig’, rekent Soufiane Bouchikhi uit. ‘Acht jaar later liet hij mijn moeder overkomen. Mijn vader woonde eerst in Lokeren’, zegt Soufiane. Lees verder op Sportwereld.be

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>