De zoektocht naar Noureddine Athamna

Over alle winnaars van de Zeeuwse Kustmarathon heeft een verhaal in de PZC gestaan. Maar niet over Noureddine Athamna, de atleet die op zaterdag 2 oktober als een duveltje uit een doosje de achtste editie op zijn naam schreef.

,,Van hem wil ik meer weten”, sprak sportcollega Roeland van Vliet enkele weken terug. Hij zette de titel ‘Wie is Noureddine Athamna?’ op de lijst van Winterserie-artikelen. Zijn collega’s vonden het een prachtig idee. Dit kan een mooi verhaal worden, vonden ze. Als we naar Algerije moeten om hem te spreken, moeten we niet meteen roepen dat dat niet kan. Lees verder op PZC.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>